Premier league Darts: Overwinning voor Van Den Bergh?

De 13e avond van het Darts Premier League-seizoen vindt plaats op 27 april. Elke donderdag strijden de 8 spelers in een snel best-of-11 format.

Een nieuwe nacht is een nieuwe kans voor de spelers om een prestigieuze overwinning te behalen. Onze Belgische landgenoot Dimitri Van Den Bergh is een van de slechts twee spelers, samen met voormalig wereldkampioen Peter Wright, die nog geen enkele avond Premier League Darts hebben gewonnen.

Hij zal het in de kwartfinale opnemen tegen de winnaar van ronde 12, Nathan Aspinall uit Engeland. Tot nu toe is de stand 2-2 in de wedstrijd tussen de Belg en de Engelsen.

Twee favorieten voor het Premier League Darts-toernooi op donderdag

Uit de 8 deelnemers voor deze donderdag komen twee favorieten naar voren. De eerste is waarschijnlijk de beroemdste speler op de dartplaneet. De Nederlander Michael Van Gerwen is de onbetwiste ster van het Darts. Naast zijn meerdere wereldtitels heeft hij dit seizoen al drie keer gewonnen.

De tweede favoriet is niemand minder dan Gerwyn Price uit Wales. Hij leidt de tafel met 30 punten en heeft dit seizoen al vier Premier League-wedstrijden gewonnen. Vaak gehaat door het publiek vanwege zijn arrogantie en zijn manier van overwinningen vieren, die soms grenst aan het hoffelijke, toch blijft hij formidabel voor het doel.

Dus, plaats je weddenschappen voor dit Premier League Darts-toernooi! Zal Dancing Dimi eindelijk winnen of zal de hiërarchie weer gerespecteerd worden? Het antwoord kom je te weten op donderdag om 23 uur, live op VTM2.