Champions League-voorspellingen : Arsenal en Barça in gevaar

Na de terugrondes van de achtste finales vorige week, is het tijd voor de laatste acht teams in de Champions League 2024. En er blijven er maar vier over. Onze voorspellingen.

Arsenal tegen FC Porto

The Gunners verloren het eerste duel met 1-0 op Portugese bodem. De Engelse club, die nu bovenaan staat in de Premier League, moet met twee doelpunten verschil winnen om door te gaan naar de volgende ronde. Maar de Portugese ploeg, gecoacht door voormalig Standardman Sergio Conceiçao, is vast van plan om voor een verrassing te zorgen.

Champions League-voorspellingen: Arsenal moet minstens 2 doelpunten maken om zich te kwalificeren, dus we bieden de volgende weddenschap aan: 1.99 voor Arsenal om 2.5 doelpunten te maken.

Barcelona – Napoli

De twee teams speelden gelijk in de heenronde in het Estadio Diego Armando Maradona in Napels. De Blaugrana zullen op eigen bodem moeten winnen om door te gaan naar de volgende ronde.

Voorspelling: Ook al zien beide teams er niet goed uit dit seizoen, Barcelona lijkt een stuk beter dan zijn tegenstander. Barcelona wint met beide teams die scoren (3.55).

Atlético Madrid – Inter Milan

Inter Milan nam een nipte voorsprong in de eerste wedstrijd en won thuis met 1-0. In een gloeiend heet Estadio Metropolitano zullen de Milanezen de druk moeten weerstaan die Los Colchoneros waarschijnlijk op hen zullen leggen.

Champions League-voorspelling: Beide teams hebben een relatief defensieve stijl. De notering voor minder dan 2,5 doelpunten in de wedstrijd is 1.75.

Borussia Dortmund tegen PSV Eindoven

Na een zwaarbevochten en vermakelijk 1-1 gelijkspel in de eerste leg, kruisen de twee ploegen deze woensdag opnieuw de degens om een winnaar aan te wijzen. Thuis lijken de Borussen een voorsprong te hebben.

Voorspelling: Zoals gezegd, is Borussia favoriet, maar wij zien een nipte overwinning waarbij beide ploegen het net zullen vinden (3.55).