Ladbrokes voetbalwedden: opstelling voor België – Azerbeidzjan

Domenico Tedesco maakte een aantal wijzigingen in zijn team tegen Servië op woensdagavond. Zondag neemt België het op tegen Azerbeidzjan in hun laatste Euro 2024-kwalificatiewedstrijd. Het is een wedstrijd waar niets op het spel staat, aangezien de Rode Duivels hun ticket al hebben bemachtigd. Maar de coach van België heeft nog steeds twijfels over zijn basiself en deze wedstrijd kan hem helpen die te definiëren. Onze Ladbrokes Foot tips.

Ladbrokes voetbalwedden: wijzigingen in de selectie tegen Servië

Afgezien van Carrasco, Tielemans en Mangala was geen van de Rode Duivels die woensdag tegen Servië in de basis stonden een vaste waarde in het vurige Belgische shirt. Tedesco voerde een paar tests uit en die waren vrij overtuigend met een bevredigende 1-0 overwinning.

Dat gezegd hebbende, zal de coach zondag tegen Azerbeidzjan waarschijnlijk een relatief ’typisch’ team opstellen. Zelfs als kwalificatie al binnen is, zullen de Duivels op hun hoede moeten zijn voor de Azerbeidzjanen, die donderdagavond met 3-0 wonnen van Zweden.

Wie zal Tielemans vergezellen?

In doel zou Koen Casteels zijn plaats moeten innemen bij afwezigheid van Thibaut Courtois. Matz Sels heeft de klus de afgelopen wedstrijden geklaard, maar de keeper van Wolfsburg lijkt zich te hebben opgeworpen als de nummer 2 achter Courtois.

In de verdediging zal Tedesco waarschijnlijk zijn ‘klassieke’ verdediging opstellen. Theate op links, Vertonghen-Faes in het midden en Castagne op rechts. De tests tegen Servië (Deman, Al Dahkil, Theate, Debast) waren overtuigend, maar niet genoeg om de hiërarchie te verstoren.

Op het middenveld is baas Onana afwezig en wordt hij waarschijnlijk vervangen door Orel Mangala, net als tegen Servië. Youri Tielemans, die woensdag een goede wedstrijd speelde, zou ook moeten meedoen. Het valt nog te bezien wie hen zal vergezellen. De coach zou opnieuw kunnen kiezen voor Vermeeren en hetzelfde middenveld houden als tegen de Serviërs. Hij zou ook kunnen besluiten om offensief te spelen en zijn aanvoerder, Yannick Ferreira Carrasco, op te stellen als nr. 10 voor Mangala en Tielemans. Aster Vranckx, die erg gewaardeerd wordt door de Duitse coach, zou een verrassende starter op het middenveld kunnen zijn.

Op de vleugels is het een beetje een patstelling. Twee spelers lijken de voorkeur te hebben van de coach – Doku en Lukebakio – maar er zijn altijd verrassingen in petto. Trossard en Bakayoko lijken verder onderaan de pikorde te staan als vleugelspelers.

Voorin zal de Belgische topscorer Romelu Lukaku ongetwijfeld het hart van de aanval vormen. De aanvaller van AS Roma zou zondagavond zijn 80e doelpunt kunnen maken voor de Rode Duivels. Openda was woensdag goed, maar heeft nog steeds één doelpunt te weinig om zijn rekening te openen voor de Diabelen.

Voorspellingen en sportweddenschappen

In de eerste wedstrijd hadden de Rode Duivels nogal wat moeite om te winnen op een veld in slechte staat in Bakoe (0-1). Thuis zouden de Belgen niet al te veel moeite moeten hebben om te winnen, ook al komt Azerbeidzjan na een mooie 3-0 overwinning op Zweden.

Voor deze wedstrijd zien we België winnen met meer dan 3,5 doelpunten. Deze markt heeft een notering van 2.05 bij Ladbrokes.be. Ontdek alle andere tips bij Ladbrokes Voetbalwedden voor deze wedstrijd.